[Laiškas] / Skorulskis Juozapas - neišaiškintam adresatui. - (:unkn) unknown (My University, 2017)
1 laiškas dėl piniginės skolos už vyną, kurią prisiekia sumokėti, kai tik atvažiuos į Vilnių.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Skorulskis, Juozapas; Vilnius (Lietuva)