[Laiškas] / Malevskis Simonas, teisininkas, ekonomistas, fiziokratas, Vilniaus universiteto profesorius, rektorius - Ignacui Fonbergui. - (:unkn) unknown (My University, 1829)
1 laiškas chemikui, profesoriui apie Vilniaus universitetui atsiųstų ir per Jurbarko muitinę gautų chemijos instrumentų bei knygų sąrašo sudarymą.
Keywords: Rankraščiai; Vilniaus universitetas - Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Fonberg, Ignacy, 1801-1891; Malevskis, Simonas; Vilniaus universitetas; Jurbarkas (Lietuva)