[Laiškas] / Obstas (Obst) Janas - Adomui Karpovičiui. - (:unkn) unknown (My University, 1909)
1 laiškas apie atraipsnių atsiuntimą įsteigtam žurnalui "Kwartalnik Litewski" ir įrašymą į žurnalo bendradarbių sąrašus, redakcijos perkėlimą iš Peterburgo į Vilnių. Minima E. Ožeškova.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Obst, Jan, 1876-1954; Orzeszkowa, Eliza, 1841–1910; Karpovičius, Adomas; Sankt Peterburgas (Rusija); Vilnius (Lietuva)