[Laiškas] / Trojanovskis, [Trajanauskas] (Trojanowski) Jonas, dailininkas - Sigizmundui Zoštautui. - (:unkn) unknown (My University, 2017)
1 laiškas apie savo šeimyninį gyvenimą, neveiklumą.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Trojanovskis, [Trajanauskas] (Trojanowski), Jonas; Zoštautas, Sigizmundas