[Raštai dėl netikslumų Adutiškio dvaro Rokitų palivarko apyskaitose]. - (:unkn) unknown (My University, 1835)
1832-1834 metų apyskaitose susidariusių netikslumų sąrašas ir ekonomo pasiaiškinimai.
Keywords: Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai; Rankraščiai