[Laiškas] / Kreslavskis (Kreslawski) Jokūbas - Johanui Volfgangui. - (:unkn) unknown (My University, 1822)
1 laiškas apie mokslinės literatūros, knygų nusiuntimą, muitinės mokesčius už persiuntimą. Minimas A. Zavadskis.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Kreslavskis (Kreslawski), Jokūbas; Wolfgang, Jan, 1776–1859