[Laiškai] / Krupovičius (Krupowicz) Mauricijus, archeologas - Adomui Zavadskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1860)
2 laiškai apie kai kurių veikalų atsiuntimą muziejui pagal Vilniaus archeologinės komisijos sąskaitą.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Krupowicz, Maurycy, 1823-1891; Zawadzki, Adam, 1814-1875; Vilniaus laikinoji archeologijos komisija