[Žukiškių karčiamos nuomotojo M. Borisevičiaus raštas Vilniaus kapitulai]. - (:unkn) unknown (My University, 1827)
Raštas dėl karčiamos nuomos ir kitais piniginiais reikalais.
Keywords: Rankraščiai; Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai