[Laiškas] / Kaderas (Kader) Stefanas - Piotrui Gureckiui. - (:unkn) unknown (My University, 1925)
1 laiškas "Nasz kraj" redaktoriui apie siunčiamą straipsnį ir jo išspausdinimą.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Kaderas (Kader), Stefanas; Gureckis, Piotras