[Adutiškio dvaro Rokitų palivarko pajamų ir išlaidų apyskaita]. - (:unkn) unknown (My University, 1839)
1839 m. vasario mėn. pajamų ir išlaidų natūra ir pinigais apyskaita.
Keywords: Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai; Rankraščiai