[Laiškas] / Andrejevskis Sergejus, advokatas, poetas - Tadui Vrublevskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1895)
1 laiškas apie nagrinėjamos bylos aplinkybes ir dokumentų atsiuntimą.
Keywords: Rankraščiai; Autografų kolekcija; Laiškai; Peterburgas (Rusija); Андреевский, Сергей Аркадьевич, 1847-1919; Vrublevskis, Tadas Stanislovas, 1858-1925