[Laiškas] / Čečiotas (Czeczott) V. - Tadui Dembovskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1902)
1 laiškas - ginčai dėl vartojamos kalbos, sakant pamokslus bažnyčiose. Minimi: Giedraitis, Šostakovskis.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Czeczott, Witold, 1846-1929; Dembovskis, Tadas