[Laiškas] / Sologubas-Davainis (Sołłohub-Dovojna) Jonas, medininkas, Bresto vaivada - neišaiškintm adresatui. - (:unkn) unknown (My University, 1731)
1 laiškas - praneša, kad kelyje sunkiai susirgo jo sekretorius de Bruelis, todėl visi dokumentai liko nesudėlioti; prašo dėl šio reikalo leisti jam užsukti keletui valandų į Zamoscę.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Sołłohub, Jan Michał, m. 1748; Zamostė (Lenkija)