[Užnerio pavieto pastalininko ir pilies raštininko pranešimas Vilniaus kapitulai]. - (:unkn) unknown (My University, 2016)
Pranešimas, kad Adutiškio dvaro valstiečiai miršta iš bado.
Keywords: Rankraščiai; Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai