Co moźe, a czego nie moźe Biskup Dyecezalny względnie absolucyi i dyspensy... - (:unkn) unknown (My University)
Nurodymai, ką diacezijos vyskupas gali ir ko negali absoliucijos ir dispensų srityje.
Keywords: Vilniaus katedros kapitula; rankraščiai