Sigismundus ... rex Poloniae, magnus dux Lithuaniae. - (:unkn) unknown (My University, 1595)
Lenkijos karaliaus ir Lietuvos didžiojo kunigaikščio Žygimanto III Vazos raštas, patvirtinantis Aleksandro Muntauto, jo žmonos Elenos ir sūnų 1440.X.21 raštą, kuriuo jie iš savo Arlaukiškių kaimo užrašė Vilniaus pranciškonų vienuolynui kasmet po 20 statinių rugių ir vieną karvę. Pasirašė: Sigismundus Rex, Mathias Woina ... notarius.
Keywords: Pergamentai