[Laiškas] / Poniatovskis (Poniatowski) Stanislovas, paiždininkis - Martynui Počobutui. - (:unkn) unknown (My University, 2017)
1 laiškas apie gautą valstybės lėšomis išlaikomų studentų sąrašą; pataria parinkti pareigingesnius studentus, o Pšegalinskį ir Soroką iš sąrašo išbraukti; apie 6000 rub. studentams medikams išlaikyti.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Poniatowski, Stanisław, 1754-1833; Počobutas, Martynas, 1728-1810