[Laiškas] / Miusa Konstancija (Mussat Constance) - neišaiškintam adresatui. - (:unkn) unknown (My University, 1825)
1 laiškas - dėkoja už pagyrimą ir kvietimą išvykti iš Vilniaus ir dirbti jų šeimoje guvernante; žada mokyti šios kilmingos šeimos dukras muzikos, geografijos ir kitų dalykų; prašo atsiųsti ekipažą.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Miusa, Konstancija (Mussat Constance); Vilnius (Lietuva)