Vladislaus ... rex Polonie, Lithuanieque princeps supremus... - (:unkn) unknown (My University)
Lenkijos karaliaus ir Lietuvos vyriausiojo kunigaikščio Vladislovo Jogailos raštas, kuriuo naujai įsteigtos Medininkų bažnyčios išlaikymui užrašo medaus duoklę, ariamos žemės, pievų, smuklę, ežerą bei dešimtinę iš Medininkų dvaro, o tą bažnyčią administruoti paveda Bistryčios augustinų vienuolynui.
Keywords: Pergamentai