[Laiškas] / Sokolinskis-Druckis (Drucki-Sokoliński) Mykolas, LDK raštininkas, Polocko vaivada - Druckiui-Sokolinskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1682)
1 laiškas brolėnui apie plytinės reikalus.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Sokolinskis-Druckis (Drucki-Sokoliński), Mykolas