[Laiškai] / Sanguška (Sanguszko) Povilas, LDK maršalas - Juozapui Sapiegai. - (:unkn) unknown (My University, 2017)
2 laiškai - linkėjimai, aplankius Rusijos metropolitą (?) bei sveikinimai Naujųjų Metų proga.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Sanguszko, Paweł Karol, 1680-1750; Sapiega, Juozapas; Rusija