[Laiškas] / Podgirskis Dominikas - Antonui Žvilovskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1884)
1 laiškas apie Dubno vienuolyno gyvenimą, ten esančias vienuoles.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Podgirskis, Dominikas; Žvilovskis, Antonas