Проектѣ на постройку двухѣ деревяннычѣ пристроекѣ кѣ двумѣ деревяннымѣ жилымѣ строенiямъ, устроиство забора, прорезку трехѣ оконѣ и двери,[...] - (:unkn) unknown (My University, 1903)
Priestato ir tvoros su vartais fasadas iš gatvės pusės.
Keywords: Rankraščiai; Rankraščiai - Kartografija; Rankraščiai - Brėžiniai