[Laiškai] / Alenas Ljus (Allen Lewis) - Valerijonui Gorskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1820)
7 laiškai profesoriui apie susitikimus, rengiamas arbatėles, išvykas po Londoną, į teatrus.
Keywords: Rankraščiai; Autografų kolekcija; Laiškai; Londonas (Anglija); Gorskis, Valerijonas; Ljus, Alenas (Allen Lewis)