[Laiškas] / Zarasų bažnyčios statybos komitetas - Adomui Zavadskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1861)
1 raštas apie Narkevičiaus veikalėlio "Wykład pacierza" spausdinimą ir gautų lėšų panaudojimą bažnyčios reikalams.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Zawadzki, Adam, 1814-1875; Zarasų Švč. Mergelės Marijos Ėmimo į dangų bažnyčia