Sigismundus III. Rex Poloniae Magnus Dux Lithuaniae... - (:unkn) unknown (My University, 1596)
Žygimanto III raštas apie Liublino konsulų ir Papilės pareigūnų bylą dėl pastarųjų savo teisių bei privilegijų piktnaudžiavimo.
Rankr. orig. su Žygimanto III antspaudu ir kanclerio Jono Tarnovskio, Poznanės vyskupo, parašu.
Keywords: Rankraščiai; Zoštauto Alberto Liudviko kolekcija; Zigmantas Vaza, 1566–1632, Švedijos ir Lenkijos karalius, Lietuvos didysis kunigaikštis; Liublinas (Lenkija)