Księga Archiwialna Sznurowa z pieczęcia Kapitulną Dokumentów Regestrowanych na Dobra Kapituły... - (:unkn) unknown (My University, 1828)
Vilniaus kapitulos archyvo dokumentų registracijos knyga-inventorius, sudaryta kapitulos įgaliotinio Ig. Pileckio 1828 m. archyvo generalinės vizitacijos metu. Apima 1390-1831 m. dokumentus.
Keywords: Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai; rankraščiai