[Laiškas] / Koverskis (Kowerski) Stefanas - Julianui Ticijui. - (:unkn) unknown (My University, 1895)
1 laiškas iš jaunystės draugo apie savo šeimos gyvenimą, darbą Liubline vasaros metu.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Koverskis (Kowerski), Stefanas; Ticijus, Julijonas, 1820-1898; Liublinas (Lenkija)