[Laiškas] / Viležinskis (Wyležiński) J., maršalas - Johanui Volfgangui. - (:unkn) unknown (My University, 1821)
1 laiškas apie periodinio leidinio "Dziennik Farmaceutyczny" prenumeratą. Minimas karužas A. Mikuševskis.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Wolfgang, Jan, 1776–1859; Viležinskis (Wyležiński), J.