[Laiškas] / Teseris (Tesser) T. - neišaiškintam adresatui. - (:unkn) unknown (My University, 2017)
1 laiškas - klausia, ar jį atsimena; teiraujasi, kaip gyvena Daugeliškiuose, prašo pas jį atvykti.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Teseris (Tesser), T.