[Dėl pinigų sumos Berdičevo karmelitų vienuolynui]. - (:unkn) unknown (My University, 1842)
Lucko vyskupo M. Pivnickio raštas karmelitų vienuolyno vyresniajam Čepanui, kad Berdyčevo vienuolyno vienuolių išlaikymui būtų skirta didesnė pinigų suma.
Keywords: Rankraščiai; Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai