[Juozas Tumas Vaižgantas] - (:unkn) unknown (My University, 2020)
Nuotraukose: portretas ir mėgėjiškos Vaižganto memorialinio buto-muziejaus fotografijos
Vaižganto memorialinis butas-muziejus. Kaunas
Keywords: Fotografijos; Memorialiniai muziejai; Vaižgantas