[Laiškas] / Zavadskis (Zawadski) Adomas, spaustuvininkas ir leidėjas - Raimundui Mončinskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1849)
1 laiškas apie bendrus pažįstamus, perduotą laišką, pakvitavimą, paštu siunčiamas knygas.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Zawadzki, Adam, 1814-1875; Mončinskis, Raimundas