[Laiškas] / Sapiega Aleksandras Mykolas, LDK kancleris - Gorskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1784)
1 laiškas dėl miško priežiūros, kad svetimi jo nekirstų ir kad ateityje nereikėtų dėl to bylinėtis.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Sapiega, Aleksandras Mykolas, 1730-1793