[Adutiškio baudžiauninkų Augustino Liapūno, Valiuko Augustinavičiaus ir aludario Jono Rusino turto, kuris buvo pagrobtas arba sunaikintas, sąrašas]. - (:unkn) unknown (My University, 2015)
Surašyti gyvuliai ir daiktai, nurodyta jų kaina.
Keywords: Rankraščiai; Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai