[Laiškas] / Velička B. - Adomui Zavadskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1860)
1 laiškas apie lietuviškų rankraščių atspausdinimą, knygų atsiuntimą (yra sąrašas). Minimas F. Zavadskis.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Zawadzki, Adam, 1814-1875; Velička, B.