[Laiškas] / Fedoravičius (Fiedorowicz) Jonas - neišaiškintam adresatui. - (:unkn) unknown (My University, 1746)
1 laiškas - praneša apie išsiųstas pastotes ir atsiprašo, kad pats negali atvykti į Vilnių. Antroje lapo pusėje - neišaiškinto asmens laiško juodraštis apie ūkio reikalus po tėvo mirties, Ostrovieco žemės valdų numatomą pardavimą ar išnuomavimą.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Fedoravičius (Fiedorowicz), Jonas; Vilnius (Lietuva)