Umowa o dzieło - (:unkn) unknown (My University, 1938)
Sutartis dėl kanalizacijos ir vandentiekio darbų atlikimo posesijoje, esančioje Vilniuje Anglių gatvėje Nr. 8. Ji sudaryta tarp Lejbo Cukiermano paveldėtojų (Rocha Nowikowa, Rebeka Koreniowa, Chackel Cukierman) ir firmos „Kraft i Szlos“. Pridėta posesijos ir situacinis darbų planai.
Keywords: Anglių gatvė (Vilnius, Lietuva)