[Mykolo Kaminskio raštas Vilniaus kapitulai]. - (:unkn) unknown (My University, 1835)
Raštas, kuriuo pasižada sąžiningai atlikti jam pavestas Adutiškio valdų komisoriaus pareigas.
Keywords: Rankraščiai; Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai