[Laiškas] / Vuicickis (Wójcicki) Kazimieras, rašytojas, publicistas, "Biblioteka Warszawska" redaktorius - neišaiškintam adresatui. - (:unkn) unknown (My University, 1873)
1 laiškas dėl grąžinamo Kazimiero rankraščio; praneša, kad nuomonę apie rankraštį išdėstys pačiam autoriui.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Wójcicki, Kazimierz Władysław, 1807-1879