[Adutiškio valdų valstiečių 1834-1835 metų mokesčių knyga]. - (:unkn) unknown (My University, 1835)
Surašyti valstiečiai, jų činšo ir kt. mokesčiai, kiek iš jų išrinkta ir kiek liko nesumokėta.
Keywords: Rankraščiai; Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai