[Laiškas] / Prozoras L. - Sofijai Klimanskai. - (:unkn) unknown (My University, 1834)
1 laiškas apie jo senelio Juozapo Prozoro 1788 m. sudarytą testamentą.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Prozoras, L.; Klimanska, Sofija