[Laiškas] / Franckevičius (Frąckiewicz) Janas - Samueliui Kostrovickiui. - (:unkn) unknown (My University, 1796)
1 laiškas apie Kauno žemės teismo dekreto atsiuntimą, bylą su Rygos pirkliu Miku, šaukimą Užpalių seniūnui iš Oginskio valdų, anykštėno Kopeliovičiaus kreipimąsi dėl parduodamų prekių, A. Loibos ieškinius; apie D. Dilkevičiaus bylą dėl pinigų su savo sūnėnais.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Franckevičius (Frąckiewicz), Janas; Kostrovickis, Samuelis; Kaunas (Lietuva); Ryga (Latvija); Užpaliai (Utenos rajono savivaldybė, Lietuva)