Acta der Verwaltungs Beamtene der israelitischen Corporation zu Ostrowo... - (:unkn) unknown (My University, 1834)
Ostrovo (orig. Ostrowo (Ostrow Wielkopolski, Poznan provincija, vakarų Lenkija)) žydų bendruomenės tarybos posėdžių protokolai.
Keywords: Rankraščiai