Книга балов воспитанников Виленскаго pаввинскаго училища на 1867 и 1868й год. - (:unkn) unknown (My University, 1867)
Vilniaus rabinų mokyklos mokinių 1867-1868 m. metinio pažangumo žurnalas; įrašytas būsimasis biblistas, vertėjas Saliamonas Mandelkernas (Соломон Манделькерн) ir kt. Pridėtas paruošiamosios klasės (?) mokinių 1868 m. (?) pažangumo įvertinimas, pastabose nurodyta apie jų perkėlimą į aukštesnį skyrių, išduotą atestatą baigus pradinę mokyklą, yra vėlesni prierašai apie suteiktą teisę stoti į Vilniaus žydų mokytojų institutą be egzaminų.
Keywords: Vilniaus rabinų mokykla; מאנדעלקערן, שלמה בן שמחה־דב, 1846-1902 ‬