[Laiškas] / Hafka Aleksandras - Liudvikui Abramovičiui. - (:unkn) unknown (My University, 1922)
1 laiškas dėl bendradarbiavimo laikraštyje "Przegląd Wileński" nuolatiniu korespondentu ir draugiškų ryšių palaikymo.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Abramowicz, Ludwik Karol, 1879-1939; Hafka, Aleksandras