[Vilniaus kapitulos bylinėjimosi su Podbipientomis ir Trakų vaivada Boguslavu Unichovskiu dėl Ašmenos pavieto Dubravlianų valdų dokumentai]. - (:unkn) unknown (My University, 2016)
Dekretų aktikacijų išrašai, vaznių reliacijos, vykdomieji raštai.
Keywords: Vilniaus katedros kapitula - Rankraščiai; Rankraščiai