[Laiškai] / Višnevskis (Wiszniewski) Karolis, medicinos ir filosofijos daktaras, profesorius - Adomui Zavadskiui. - (:unkn) unknown (My University, 1850)
2 laiškai apie lenkiškų ir prancūziškų knygų katalogo, agronomijos, grožinės literatūros veikalų atsiuntimą.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Wiszniewski, Karol Klaudiusz, 1805-1860; Zawadzki, Adam, 1814-1875