[Laiškas] / Pliateris Konstantinas, Trakų kaštelionas - neišaiškintam adresatui. - (:unkn) unknown (My University, 2017)
1 laiškas - kviečia Madleną Kapelian (Magdlena Cappelan) į nedidelę iškylą Prelio apylinkėse.
Neaišku, ar jai pačiai rašyta. Atrodo, kad per kitą asmenį ją kviečia į iškylą.
Keywords: Rankraščiai; Laiškai; Autografų kolekcija; Pliateris, Konstantinas Liudvikas, 1722-1778