[Įvairių politinių, teisinių, fiskalinių dokumentų, susijusių su Lietuvos Didžiąja Kunigaikštyste, eilėraščių, viešai perskaitytų kalbų rinkinys] - (:unkn) unknown (My University, 1600)
Išlaidų karo reikmėms registrai, eilėraščiai, LDK pareigūnų viešai perskaitytos kalbos, LDK kancleriui Leonui Sapiegai adresuoto laiško, datuojamo 1600.VIII.15, nuorašas, popiežiaus Urbono VIII rašto nuorašas, išrašai iš Minsko pavieto pilies ir žemės teismų bylų knygų.
Keywords: Minskas (Baltarusija)